Crónica del duatlón de montaña de Solsona, por Germà Barroso

image2Quarta prova de la temporada de Duatlons de Muntanya, aquest cop toca Solsona, Pantà de Sant Ponç, un paratge fantàstic amb una temperatura de -1º. Sort que la sortida és a les 10’30 el sol apareix i la temperatura creix.
Després de saludar als habituals i escalfar un mica, em situo a primera línia seguint la consigna de “qui corri més que passi”. Primer tram de 6km amb una llarga pujada i una baixada divertida i super ràpida. Arribo a boxes entre els 30 primers, agafo la btt i de seguida agafo la referencia que buscava, l’amic Santi Barrera del Prat Triatló i amb qui ja fa anys que coincidim. Ja no el perdo de vista en tot el tram de btt que es fa molt ràpid en els darrers km ue fem a tota maquina fent relleus entre 4 corredors que fa temps que ens coneixem.

image3 image4
En el darrer tram de cursa a peu tornem a fer la pujada llarga aconsegueixo aguantar el ritme i entro a meta en la posició 26 de la general i el 9è de Veterans 1. Acabo amb bones sensacions tot i que aquest any està molt difícil la categoria de veterans. Esperant Terrassa on ja no hi aniré sol i espero fer  un grupet de 4 o 5 Rayos.

image1 image5

Quizá también te interese...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>