Previsión meteorológica para el fin de semana 16-18 de enero

Bon dia.
europeu
  • Divendres: Avui divendres ens passa un front que deixarà pluges no gaire destacades. El front en si no és molt destacable, però si el que ens ve darrere: una entrada d’aire fred en alça molt important (-33 a 5500hpa i 0/-1 a 1500hpa).
  • Dissabte: Baixada progressiva de les temperatures amb temps inestable. Podem tenir alguns nuclis tempestuosos que en el moment de precipitació poden anar acompanyats de calamarsa o neu granulada, podent baixar la cota de neu cap a 500 m. Aquest nuclis convectius es poden donar a la línia costanera entre el Baix Llobregat i Maresme i Costa Brava.
  • Diumenge: Dia fred i una mica ventós. En principi no crec que precipiti, tot i que a última hora de diumenge arriba una ràpida inestabilitat que pot donar molt de joc la setmana vinent.
En resum, divendres anirà empitjorant a mesura que passin les hores. Dissabte, baixada clara de temperatures amb dia insegur i possibilitats de ruixats amb desplomament de l’aire fred. Diumenge, dia de treva tot esperant una nova inestabilitat que pot donar molt de joc la setmana que ve amb alguna sorpreseta.
Bon cap de setmana i a entrenaaaaaar!

 

Quizá también te interese...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>